1986-1990
Uddannet som kok på Hotel SAS Scandinavia, på Amager – i dag Radisson
1991
Ansættes jeg i BFC-data på Kongens Nytorv
1994
BFC opkøber Formula Micro i Herlev mhp. sammenlægning af afd. på Sjælland. Ansvarsomr åde; Sammenlægning, ansættelser, etablering og indretning af kantine i Herlev, der skal servicere 230 medarbejdere.
1997
BFC bliver opkøbt af WM-data.
1998
WM-data bygger domicil i Ballerup, Lautrupvang 10.
Ansvarsområde; I samråd med entreprenør tegne og indrette WM-datas nye køkken, kantine, kursuscenter og mødelokaler.
1999
Ansvarsområde; Etablering og forankring af ny kantine i Ballerup, der skal servicere 400 medarbejdere. Udvikling af nye koncepter såsom afholdelse af div. kundearrangementer, receptioner, Young Generation, “mad med hjem ordning”, serviceudlejning, fredagsbar m.v.
Deltagelse i ledergruppen vedr. forretningsmæssig udvikling af virksomheden.
2000
WM-data udvider pga. virksomhedskøb med en kantine i Lautrupvang 12, som jeg også får ansvaret for. De 2 kantiner servicerer ca. 800 medarbejdere.
2001
Får udvidet mit ansvarsområde, så det dækker WM-datas kantiner i Kolding, 2 i Århus, 2 i Herning, Aalborg, Odense samt 2 i Ballerup.
Ansvarsområde; Indkøbsansvarlig, udvikling af samhandelsaftale, driftsansvarlig, personaleansvar herunder mus- og lønsamtaler, ansættelses- og afskedigelseskompetence.
2005-
Starter som selvstændig firmaet Fooddesign
Afholder kurser og underviser virksomhedskantiner i sundhedskoncepter og sensorik.
Rådgiver ved ny- og ombygning, indretning og udvikling af egenkontrol mv.